Ove godine

Ove godine смотреть последние обновления за сегодня на .

★ Manche & Rale & Armani - Ove godine [HD] (Fame & Flame)

6146712
21012
1067
00:03:52
24.07.2013

★ Manche & Rale & Armani - Ove godine [HD] (Fame & Flame) Booking Manager: +38630417883 🤍 🤍 directed by : Robert Hedzet d.o.p : David Burk make-up : Petra Fröhlich casting : Amanda Šabić location manager : Vid Izlakar editing : Fame & Flame Team color correction : Robert Hedzet (with FilmConvert) cast : Patricija Bezek, Amanda Šabić, Samanta Šabić, Katja Mihelčič, Anja Jenko, Maja Rajšter, Vanja Knežević Sošić, Tomi Gomilšek special thanks : Mitja Kmetec, Vid Izlakar info🤍fameandflame.com 🤍 🤍 Booking & PR : Petra Fröhlich THIS HOUSE IS FOR SELL : 🤍 DOWNLOAD : 🤍 MUSIC : Music: Luka Radaković Rale Text: Elvir Ćeman Manche Arranger: Elvir Ćeman Manche, Luka Radaković Rale Mix & Master: Željko Mladenović (Apollo music studio) FIND US ON FACEBOOK : Manche: 🤍 Rale: 🤍 Armani: 🤍 TEXT: VERSE 1: Lets go!!! Da nardi se frka, vse kozarce natoč do vrha, podej še flašo, nej bo odprta, nej se sliš galama, ker to je nš dan, from Ljubljana via Portorose, Split, Montenegro, we on the coast man, mam čist vse kar rabm, razn tega, da nje ni zravn, tok gole kože, da te dol vrže, noro vn gre, pa noro trde, bikini, izvini, suknjica mini, skupi sprazneva Jacka, tud če piješ Martini, na tvoj nasmeh jst njo rišm, ker še vedno sam na njo mislm, ti si punca tipa gold edition, sam u ush drugih še vedno njo iščm, REF: MOJE LETO, MOJ JE SVET OVE GODINE, SVI SU TU DOK ONA NEDOSTAJE, SIPAJ MI VISKI U ČAŠU DA ME PODIGNE, NEK SE ČUJE PO BALKANU DA VOLIM JE 2x VERSE 2: Ljubljana, Paris, London, Ibiza, Nemčija, Avstrija. Švica, pou Evrope sred kafiča, Balkan bejbe, kulerica, celo noč sam gotiva, popivam, sam da misli dam na off, ampak ne gre, bl k pijm, bl mi misli iščejo njo, zabava huda, pa je glava luda, komad me strefi, pa pada runda, use do jutra vlada žurka, ma koga briga, kaj bo drug dan, pa čakam čudež, da zgodi se, da me dvigne iz krize, da pridš dol in da se vidva, da jst, ti spremeniva u midva REF: 2X JA IMAM TO U PLANU, SA TOBOM SVET NA DLANU JER NE ZNAM GDE SAM KADA NISI TU SVE NA TEBE MIRIŠU, KAD MENI NISI BLIZU, JA NE ZNAM GDE SAM KADA NISI TU

Donna Ares & Serif Konjevic - Ove godine - (Official Video)

420620
2589
56
00:02:58
11.07.2016

✔ Social Media: 🤍 ✔ Stream & Download: Soon Šerif Konjević Official YouTube Channel Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! YouTube & Digital distribution: EMDC Network ✔Facebook: 🤍 ✔Instagram: 🤍 ✔Web: 🤍

Moj je svet (feat. Rale, Armani)

45770
262
0
00:03:40
30.09.2020

Provided to YouTube by Believe SAS Moj je svet (feat. Rale, Armani) · Manche · Rale · Armani · Luka Radaković · Elvir Manche Ćeman Moj je svet (feat. Rale, Armani) ℗ Menart Records Released on: 2013-07-05 Auto-generated by YouTube.

Serif Konjevic & Donna Ares - Ove godine

161632
1016
35
00:02:55
27.10.2016

✔ Social Media: 🤍 ✔ Stream & Download: Soon Šerif Konjević Official YouTube Channel Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! YouTube & Digital distribution: EMDC Network ✔Facebook: 🤍 ✔Instagram: 🤍 ✔Web: 🤍

Manche & Rale & Armani - Ove Godine (Hardstyle Remix)

14242
284
8
00:02:28
23.05.2022

Leave a like if you enjoy! ❤️ My Soundcloud: 🤍 My TikTok: 🤍

Serif Konjevic feat. Donna Ares - Ove godine - (Audio 2004)

26992
258
6
00:02:59
19.07.2017

✔ Social Media: 🤍 ✔ Stream & Download: Soon Šerif Konjević Official YouTube Channel Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! YouTube & Digital distribution: EMDC Network ✔Facebook: 🤍 ✔Instagram: 🤍 ✔Web: 🤍

★ Manche & Rale & Armani - Ove godine [trailer] (Fame & Flame)

38803
278
15
00:00:40
21.07.2013

🤍 🤍 directed by : Robert Hedzet d.o.p : David Burk make-up : Petra Fröhlich casting : Amanda Šabić editing : Fame & Flame Team color correction : Robert Hedzet cast : Patricija Bezek special thanks : Mitja Kmetec, Vid Izlakar info🤍fameandflame.com 🤍 🤍 Booking & PR : Petra Fröhlich MUSIC : Music: Luka Radaković Rale Text: Elvir Ćeman Manche Arranger: Elvir Ćeman Manche, Luka Radaković Rale Mix & Master: Željko Mladenović (Apollo music studio) New trailer for music video Manche & Rale & Armani - Ove godine

EDO MAAJKA - Ove godine

132007
862
27
00:03:31
20.07.2010

🤍 Pjesma "Ove godine" najavni je singl novog Edinog albuma "Spomen ploča 2002-2009" za koji je izabrao svoje najpoznatije i najdraže pjesme i uz pratnju benda napravio ih u novim aranžmanima i produkciji. Na albumu se nalaze i dvije nove pjesme - "Fotelja" i "Tata Mama" koje su nastale u suradnji s Damirom Avdićem u njihovom projektu "Trnokop". Režija: Radoslav Jovanov Gonzo Menart, 2010.

Anna Oreg - Zašto je i kako Vojvodini ove godine uskraćeno 33 milijarde dinara?

1441
31
10
00:03:55
07.12.2022

Govor Anne Oreg, narodne poslanice i predsednice Vojvođanskog odbora PSG u Narodnoj skupštini Republike Srbije u raspravi o Budžetu za 2023.

Pripremam gradiliste

4066
381
70
00:11:13
09.12.2022

Polagano se pripremam za radove. Malo me vrijeme zeza ali sta je tu je. Ima jos nade da ce se nesto napraviti ove godine.

Što su Hrvati najviše guglali ove godine: Posljednji pojam neće nikoga iznenaditi

180
4
0
00:01:29
07.12.2022

Na temelju pretraživanja tijekom 2022. godine, Google je objavio listu najtraženijih pojmova te donosi jedinstveni uvid u najpopularnije trendove. Invazija Rusije na Ukrajinu koja je započela u veljači 2022. izazvala je niz negativnih posljedica na globalnoj razini, a posebno je snažno utjecala na tržišta energije i hrane. Stoga ni ne čudi da se na Googleu najviše pretraživao pojam Ukrajina, uzimajući u obzir neizvjesnosti koje nosi nastavak rata. Pročitajte više na: 🤍 - 🤍vecernji.hr Pretplatite se na: 👉 🤍 👈 Prati nas i na ostalim društvenim mrežama: 👍 🤍 👍 🤍 👍 🤍

Ćulibrk: Živećemo slično, a možda i lošije u 2023. godini

20519
171
00:17:58
08.12.2022

Glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je da građani Srbije, što se životnog standarda tiče u 2023. godini mogu da očekuju da će živeti slično kao ove godine, a možda i lošije. Follow us: Facebook: 🤍 🤍 🤍 Twitter: 🤍 🤍 🤍

Donna Ares & Serif Konjevic- Ove Godine

30512
90
2
00:02:57
07.12.2007

Donna Ares & Serif Konjevic- Ove Godine

Vlogmas ‘22: Postala sam tetka po drugi put ove godine!

1957
139
38
00:09:14
08.12.2022

Ukoliko želite da pomognete mom kanalu, na linku u nastavku postajete posebni pokrovitelj ovog kanala i ostvarujete razne pogodnosti: 🤍 Jedna od njih je da se međusobno pratimo na Instagramu ☺️ Link za narudbu Rosalique kreme: 🤍?coupon=jasmina10 Uz kod JASMINA10 ostvarujete popust od 10% pri kupovini. Moj Instagram profil je 🤍jasminaskender i tamo mi također znaci vaša podrška❤️ Muzika: Chillpeach “In Dreamland”: 🤍 #jasminaskender #vlogmas

IZ MOSKVE NISU ŠTEDELI REČI U PRETNJAMA! "Evropa će od ove godine živeti BEZ RUSKE NAFTE!"

42234
436
71
00:01:08
04.12.2022

YouTube kanal Srbija Online je informativnog karaktera, i svakodnevno objavljuje aktuelne vesti iz zemlje i sveta. Prijavite se na naš kanal i budite uvek u toku sa novim dešavanjima. Hvala na poverenju! #Srbija #Online #Vesti

Ove godine u PRIZRENU! | prvi deo (Manastir Banjska, sela Banje, Suvo Grlo i Crkolez)

83727
3876
437
00:16:16
16.10.2020

Pozdrav dobri ljudi. Ovaj put je za mene bio nezaboravan i definitivno ću redovnije ići na našu svetu zemlju. Prenosim vam delić atmosfere, prirodnih lepota i našeg duhovnog nasleđa. Uživajte! Moj instagram: 🤍

Sve Ove Godine

75168
310
1
00:03:04
13.12.2019

Provided to YouTube by Croatia Records d.d. Sve Ove Godine · Jasna Zlokić Sve Ove Godine, Zlatni Hitovi ℗ Croatia Records Released on: 1997-01-01 Arranger: Nikica Kalogjera Composer: Rajko Dujmić Author: Stevo Cvikić Auto-generated by YouTube.

Edo Maajka - Ove godine

12543
109
1
00:03:31
16.05.2011

Edo Maajka - Ove godine sa albuma "Spomen ploca" Ove godine sam bolji, sebe više volim, Bogu se više molim, sretan što postojim, sretan jer sam svjestan, sad sve znam, loše je tu samo da bi došo dobar dan. Dobar dan, ja sam Edin Osmić zovu me Maajka, ove godine slavim jer pun mi kurac crnjaka, pun mi kurac depre svake hevte, smršo 15 kila a nisam išo na dijete ove godine ću dat sve od sebe, da sam svjestan sebe trebam njenu guzu i jedno čebe... Ne trebam ni plan ni stan ni gan da me čuva, znam kako preživjet s frtalj kruha. ove godine su društvene norme pale u vodu, volim sebe-imam svoju slobodu, jebo modu, hitove i medije zguza, moj krevet vise neće biti ležaj od suza... REF: 2X Ove godine slavim jer sam sebe našo, ove godine slavim nemoj pitat zašto, nego slavi sa mnom to je prvi korak sjeti se kolko je život dobar.... Ove godine no sikiriki sprovodim u djelo, ovo nije zgodno tijelo nego zgodno odijelo, koje tu i tam boli kad se čovjek ne voli i kad zaboravi svaki dan da slavi...pazi.. Zaboravi šta kažu o tebi u školi, profesori, doktori, popovi, šefovi, lopovi, svi se oni ispred tebe prave a svaki dan da slave oni zaborave, ove godine slavim neka svi to vide, misle da je nemoguće ko u Bosni piramide, mnogi se stide jer ih stvari krive hiljadu godina uče iz njihove kuće. i meni nemoguće sve te stvari zvuče, al srce zna istinu i zato sad jače tuče, zato se otvara i kad nema para, ni razlog pravi...ove godine Edo slavi... REF: 2X Ove godine slavim jer sam sebe našo, ove godine slavim nemoj pitat zašto, nego slavi sa mnom to je prvi korak sjeti se kolko je život dobar....

Esad Merulic - Zale godine - (Official Video 2015)

27620932
69459
4024
00:03:57
11.12.2014

Official Facebook Page: 🤍 E-mail: esadmerulic🤍hotmail.com Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! DOWNLOAD LINK: 🤍 Music: Senad Drešević Lyrics: Snježana Milinčić Arr: Senad Drešević

Mi2 - Sve ove godine

489546
788
20
00:04:00
05.04.2009

Jeruzalemski griči, dobro vino, še boljša glasba...Mi2

Indexi - Sve Ove Godine

21327
205
4
00:03:54
23.10.2021

Music video by Indexi performing Sve Ove Godine. 🤍

Sve Ove Godine

5035
117
4
00:04:40
03.08.2022

Label and copyright: ℗© 2019 Tempo Production YouTube distribution: Tempo Digital WEB: 🤍 MAIL: info🤍tempodigital.org FACEBOOK: 🤍 INSTAGRAM:🤍 TWITTER: 🤍 Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

MK "Voodoo Free Riders" iz Banjaluke i ove godine će obradovati mališane novogodišnjim paketićima

242
8
0
00:07:12
09.12.2022

BN Portal .:: 🤍rtvbn.com ::. APLIKACIJA iOS: 🤍 APLIKACIJA ANDROID: 🤍 Kontakt: 🤍 Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook► 🤍 Facebook► 🤍 Instagram► bn_portal Oficijelni YouTube kanali BN televizije: BN TELEVIZIJA ► 🤍 BN TV ► 🤍 Label and Copyright: BN Televizija Video: BN Televizija Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu bnsat🤍rtvbn.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. #BNTV

Željko Bebek - Sve ove godine (live Cibona)

21928
136
1
00:04:32
06.02.2020

© 2020 CROATIA RECORDS Režija i montaža: Marko Zeljković Producenti: Nikolina Mazalin i Rajko Pavlović 2CD "Live" online: 🤍 Blu-ray "Live" online: 🤍 #željkobebek #sveovegodine #cibona Željko Bebek na webu: 🤍 🤍 Croatia Records na webu: 🤍 🤍 🤍 🤍 #croatiarecords StayHome #WithMe

MOLITVA SVETOM ALIMPIJU: Danas izgovorite ove reči i bićete zdravi tokom cele godine!

1035
00:03:43
09.12.2022

#pravoslavlje #православље #православие #orthodox #youtube

Ove godine na području Južnobanatskog okruga otkriveno 116 radnika na crno

30
0
00:02:13
30.11.2022

Prema podacima Inspekcije rada Južnobanatskog okruga od početka 2022. godine do kraja oktobra registrovano je više slučajeva rada na crno nego u istom periodu prethodne godine, ali je bilo i više inspekcijskih nadzora u oblasti radnih odnosa kao i oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Radio-televizija Vojvodine 🤍 Servis odloženog gledanja i slušanja 🤍

Ove godine struja neće poskupiti, a sljedeće godine... (BN TV 2022) HD

93
2
0
00:00:46
09.11.2022

BN Portal .:: 🤍rtvbn.com ::. APLIKACIJA iOS: 🤍 APLIKACIJA ANDROID: 🤍 Kontakt: 🤍 Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook► 🤍 Facebook► 🤍 Instagram► bn_portal Oficijelni YouTube kanali BN televizije: BN TELEVIZIJA ► 🤍 BN TV ► 🤍 Label and Copyright: BN Televizija Video: BN Televizija Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu bnsat🤍rtvbn.com. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. #BNTV

Indexi - Sve ove godine (HQ Stereo sound)

2358936
9586
256
00:04:00
14.11.2008

Indexi - Sve ove godine "Indexi" was a rock band popular in the former Yugoslavia. It formed in 1962 in Sarajevo and disbanded in 2001 when singer Davorin Popović died. Some of their most notable songs are "Plima", "Sve ove godine", "Svijet u kome živim", "Sanjam" and "Bacila je sve niz rijeku", which was later covered by many other ex-Yugoslavian groupsand used in many movies. Indexi formed in 1962, and their name was derived from the "Index" which was a students' grade log. They began by making instrumental covers of popular hits, but in 1967 started composing. They were known as the "Pioneers of Progressive Rock".

Zemlja sambe i nogometa: Pet puta su bili svjetski prvaci, a driblaju kao da plešu | RTL DIREKT

1021
15
8
00:04:47
09.12.2022

Brazil ne samo da je favorit, Brazil je kolijevka nogometa. Dali su nam najveće od najvećih: Pelea, originalnog Ronalda, Ronaldinha i Neymara. Igraju nogomet kao nitko drugi, stručnjaci kažu: oni driblaju kao da plešu sambu, a kad napadaju: e to je capoeira, kad slave golove, što mnogi tumače kao nepoštovanje: opet samba. Najbolji nogomet, najljepše žene, ludi temperament. Ivo i William Brazilci su u Zagrebu. Jedan je ovdje već 16 godina trener kapoere, drugi je došao ove godine na razmjenu studenata. Kažu nam, nogomet, e to je Brazil. Igraju ga na pijesku, na asfaltu, igraju ga od jutra do mraka. "U Brazilu je nogomet za nas kao pijenje vode", tumači Ivo Reis dos Anjos, Brazilac i trener Capoeire u Zagrebu. 📩 Pretplatite se na naš kanal: 🤍 Pratite nas i na drugim društvenim mrežama: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Web: 🤍

Ove godine prinosi meda i do 50 kg po košnici

208
3
1
00:09:54
08.11.2022

Za razliku od ratara, pčelari ove godine zadovoljno trljaju ruke. Prinosi meda se kreću i do 50 kg po košnici kod profesionalaca, dok su ranijih nekoliko godina bili i tri puta manji. Suša naime pčelarima ne smeta, dapače sprječava širenje nekih pčelinjih bolesti, a osim toga nije bilo ni kasnih mrazeva, pa je drveće i cvijeće medilo dobro od početka sezone. Cijena meda iako ga ove godine ima dosta, ipak će porasti za 15-tak posto, i to zbog poskupljenja staklene ambalaže i goriva. Zlato ravnice/Osječka televizija

Sve Ove Godine

5277
31
0
00:03:20
11.04.2019

Provided to YouTube by Croatia Records d.d. Sve Ove Godine · 4 Asa Nakon Svih Ovih Godina ℗ 2019 CROATIA RECORDS Arranger: 4 Asa Composer: Enco Lesić Author: Kemal Monteno Auto-generated by YouTube.

Za kraj ove godine, zauzmite se za sebe!

57
0
0
00:02:21
08.12.2022

Kraj godine je idealno vrijeme da se zapitate koliko se stvarno zauzimate za sebe. Imate li problema iskreno tražiti ono što mislite da vam pripada? Kako jasno reći što želimo i zauzeti se za ono što nam je važno, pogledajte u novom Govorniku.

Ove godine stipendije tokom školovanja za deficitarna zanimanja imat će 81 učenik

208
3
0
00:02:23
11.11.2022

Ove godine stipendije tokom školovanja za zanimanja iz kategorije deficitarnih imat će 81 učenik iz škola sa područja Tuzlanskog kantona. Njihovi roditelji i staratelji danas su potpisali ugovore s Ministarstvom za obrazovanje i nauku. Među najbrojnijim stipendistima za ovu školsku godinu su budući keramičari, armirači i stolari. A tu su i oni koji se školuju za zidare, tapetare, rukovaoce rudarskom mehanizacijom i drugi.

Ove godine skuplja i zimska oprema za vozila

566
3
00:02:27
30.10.2022

Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 #RTRS #RTRSvijesti Label and copyright: RTRS Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Šta sam kupila na BLACK FRIDAY rasprodaji ove godine; cijene i sniženja

510
46
7
00:17:45
07.12.2022

Šta sam kupila na BLACK FRIDAY rasprodaji ove godine; cijene i sniženja 📸 Zapratite me na Instagramu: 🤍adiland727 🎶 Audio Credits: YouTube Audio Library

U Srbiji ove godine urađena samo jedna transplantacija

592
10
00:01:58
26.11.2022

U Srbiji je na listi čekanja za transplantaciju organa gotovo 2.000 ljudi. Prošle godine urađeno ih je pet, a ove samo jedna. Među problemima je i promjena sporazuma sa Italijom, prema kojoj djeca mogu na transplantaciju jetre u Bergamo, ali da imaju i donora iz Srbije. #Srbija #Transplantacija #Organi

Crvena jabuka - Za sve ove godine (Dom sportova 1996.)

22971
195
17
00:04:15
13.07.2020

Crvena jabuka - Za sve ove godine (Dom sportova 1996.) iTunes- 🤍 Spotify- 🤍 Google Play- 🤍 Deezer- 🤍 #crvenajabuka #zasveovegodine

Назад
Что ищут прямо сейчас на
ove godine anikv demokracie дед pays bas барби герл choo choo charlie game 이종석 moldes recife Озеро Синевир позов hekje31 mosh hamedani новые танцы Zendaya music expensive бизнес идеи для начинающих как пронести вкусняшки киев история