Kanal5

Kanal5 смотреть последние обновления за сегодня на .

Вести на Канал 5 во 18, 28.11.2022

5185
24
00:31:24
28.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 26.11.2022

5969
21
00:14:51
26.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Богдан Илиевски, Исмет Рамадани и Зоран Иванов во „Само Вистина“ 28.11.2022 1 дел

4654
14
00:12:14
28.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 27.11.2022

5634
26
00:25:52
27.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 25.11.2022

6107
20
00:30:15
25.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Утринава почна протестот на приватните превозници ја блокираа крстосницата кај „Мавровка“

708
4
00:06:39
28.11.2022

Утринава во 7 часот почна протестот на приватните превозници вклучени во јавниот превоз. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вечерни Вести на Канал 5, 27.11.2022

1350
3
00:10:01
27.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вечерни Вести на Канал 5, 28.11.2022

1188
3
00:10:13
28.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

БРАЗДИ - 27.11.2022 - BRAZDI

607
5
00:42:58
27.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 24.11.2022

5758
18
00:25:13
24.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Сообраќаен колапс во Скопје: Приватните превозници ја блокираа крстосницата кај „Мавровка“

2858
6
00:04:52
28.11.2022

Сообраќаен колапс од утрово му се случува на Скопје – приватните превозници излегоа на протест со нивните автобуси и ја блокираа крстосницата кај Т.Ц. „Мавровка“. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 22.11.2022

6130
20
00:26:30
22.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Германскиот претседател Штајнмајер во посета на Скопје, пречекан со највисоки државни почести

138
0
00:07:24
29.11.2022

-Никој во моментов не може да ви вети колку ќе трае пристапниот процес, а вие треба да се насочите кон реформите. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 23.11.2022

6356
24
00:29:43
23.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 18.11.2022

7414
14
00:29:30
18.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Сообраќаен колапс во Скопје: Приватните превозници ја блокираа крстоницата кај „Мавровка“

603
1
00:02:34
28.11.2022

Скопје се разбуди во сообраќаен хаос, доцнење на работа, автомобилски свирежи и гужви е сликата од булеварите на главниот град. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вечерни Вести на Канал 5, 25.11.2022

983
3
00:10:10
25.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 9.11.2022

7767
24
00:19:56
09.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 11.11.2022

7000
17
00:30:11
11.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 21.11.2022

6416
21
00:28:33
21.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 15.11.2022

6926
13
00:24:42
15.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

„Само Интервју“ со Петар Богојески 24.11.2022 1 дел

5929
15
00:15:57
24.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Александар Ристевски, Иво Ранѓеловиќ и Благојче Атанасовски во „Само Вистина“ 25.11.2022 2 дел

4966
21
00:44:02
25.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Нано Ружин, Солза Грчева и Зоран Димитровски во „Само Вистина“ 23.11.2022 1 дел

7596
22
00:14:41
23.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

„Центарот на македонскиот јазик во Грција“ официјално регистриран од судските власти

82
1
00:01:55
29.11.2022

За прв пат по повеќе од стотина години, грчките власти регистрираа невладина организација која ќе се грижи за македонскиот јазик. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Сообраќаен колапс во Скопје: Приватните превозници ја блокираа крстоницата кај „Мавровка“

673
2
00:09:12
28.11.2022

Кулминараше проблемот со јавниот превоз... Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 14.11.2022

6774
20
00:29:43
14.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вечерни Вести на Канал 5, 23.11.2022

1266
0
00:10:14
23.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Александар Ристевски, Иво Ранѓеловиќ и Благојче Атанасовски во „Само Вистина“ 25.11.2022 1 дел

4748
19
00:13:18
25.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вечерни Вести на Канал 5, 20.11.2022

2610
11
00:12:02
20.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Обвинителството ги следи информациите за случајот со синот на Џафери

71
0
00:02:36
29.11.2022

Антикорупциска повика да се истражи и тоа дека на Југоисточниот универзитет во Тетово 449 студенти се стекнале со повисок степен на образование за помалку кредити. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Зевзекманија 26.11.2022 Zevzekmanija

6155
65
00:28:39
26.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 12.11.2022

7142
15
00:18:26
12.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вечерни Вести на Канал 5, 22.11.2022

1306
4
00:13:30
22.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Нано Ружин, Солза Грчева и Зоран Димитровски во „Само Вистина“ 23.11.2022 2 дел

6828
31
00:40:06
23.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Арсовска и директорот на ЈСП: Ние го штитиме јавниот, а не приватниот интерес

1056
3
00:02:11
28.11.2022

Седницата на град Скопје посветена на советнички прашања главно посветена на проблемитѕе со јавниот превоз. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Вести на Канал 5 во 18, 30.10.2022

6757
23
00:20:31
30.10.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Зевзекманија Учи занат сине

405
6
00:01:20
26.11.2022

Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Отворен новиот објект на бугарскиот Културно-информативен центар

2072
12
00:07:10
25.11.2022

Бугарскиот Културно-информативен центар доби нова адреса во Скопје. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Приватните превозници го ставија протестот во мирување до петок

116
0
00:00:42
29.11.2022

Приватните превозници доцна синоќа одлучија да ги тргнат автобусите од крстосницата кај Мавровка и да го стават протестот во мирување до петок. Сепак, дали има простор за некаков договор. Follow Kanal5 on... • FB: 🤍 • IG: 🤍 • Web: 🤍 © & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved

Назад
Что ищут прямо сейчас на
kanal5 подкаст о философии 要約 us james bay حقيقة عمار عمر sbs kerkyra drone неигры шастун медитація город 청차 bird house cake اصاله qd oled vs g2 риви дмитрий позов антон шастун 우분 fan sarangi sansar как играть в танки