Ego kloud$

Ego kloud$ смотреть последние обновления за сегодня на .

KLOUD$ - EGO

3713309
45133
9881
00:04:11
09.06.2020

salam penutup. written by Kloud$ produced by KELABNYOZ mix & mastered by Giant Prayudha lyrics video by MUHshroom Spotify ; 🤍 #TTONTHEMOVE #EGO Kloud$ ; 🤍 TTonthemove ; 🤍 _ LYRICS : VERSE I I’m done with these bitches teasing me and thinkin’ they look like a fuckin’ professional I was minding my own business but someone was busy comparing like bitch, you delusional? look at yourself in the mirror and tell me you real, not a counterfeit on the pedestal are you the devil? that’s funny cause I’ve never seen one like a blondie slut and I hope you can handle another round, gather your clique cause I’m having fun I’m in ya playground, I’m swinging now, here with a hook, and a verse like an uppercut You wanted war, I’m declaring it I’m on the pen like a terrorist 9/11 on this bish and I’m blowing up 24/7 I’ve lived in a battlefield, difference between you and me you would suck a cock, bitch PRE HOOK Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS, kau semakin LICIK, ku mula RAKUS, Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS REMBAT satu sah tu caranya HALUS HOOK Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS, kau semakin LICIK, ku mula RAKUS, Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS, tak perlu cakap banyak, kerja ku buat, REMBAT satu sah tu macam benda HALUS VERSE II You don’t want me as your enemy I would go public apparently, fuck your publicity, fuck Kdeaf, NOKI & MK for trying me fuck your whole clique now I have all the energy, I have immunity, I am catastrophe, I am a beast when it comes to a killing spree, you just a pussy, a bitch bila dalam ring kclique nak goyang, no doubt you know itu GAY pieces of shit that I’ve dropped and I’m flushing em’ dissin’ my self, I’m writing about me today oh bitch I’m kidding, I’m trolling you now and then KING DANGDUT NOKI he bout go HAREUDAAANG! Bitch you fucked up big time what a lil dick, lil tip kata big shot couldn’t handle when I tease a bit like PUKIMAK! UNDERWATER SQUAD! clout chaser kau bilang? memang Kloud$ di kejar won’t need a reminder go fuck your opinions, we looting your viewers, your papers, your houses, apartment, your profits, your trousers, your cars and your dogs all the shit that you own fuck all your fanbase we taking the throne and we taking the crown, yea we taking it all till you down left with nothin’ but you for your self DAMN HOOK Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS, kau semakin LICIK, ku mula RAKUS, Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS, tak perlu cakap banyak, kerja ku buat, REMBAT satu sah tu macam benda HALUS VERSE III jap jap jap now wait whuuut? sound and flow pun kau rembat yo Kdeaf harap kau tak pekak Dengar balik verse kau macam Bheart? ha ha haa kau nak selami dalam? simpanlah peluru tu jangan lepas tapi kau yang tak tahan and lepas kan das cause your brother’s a bitch, He’s a loser, a prick and He can’t even last on the bed for a minute and that is a fact dari awek yang DM dia dekat Instagram, MK the type to get intimate, harap tak underage, you’ve got the fortune the fame, but then why you comparing your numbers and wealth? bitch, I’m 10 times better than the man your momma raised, not a fuckin’ coward hantar budak when you started this, y’all hypocrites like one your boys Fareed PF, he cheated his ex for another clit, THAI SAUCE, can I taste a bit? and I’m wondering how did you cover your traces, G? so apa lagi kau nak rembat? tiru gaya freestyle, WOW memang hebat penipu, peniru G, aku hilang respect cuz dulu ku fikir Kau G dalam ni rap, game jangan nak play nanti kau check mate HIDUP kau bagai MEME, itu latest macam dari mula sudah kau nampak begitu fake, true facts ; kclique acah gangster PRE HOOK Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS, kau semakin LICIK, ku mula RAKUS, Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS REMBAT satu sah tu caranya HALUS HOOK Aku ada EGO yang tak kan MAMPUS, kau semakin LICIK, ku mula RAKUS, Sapu sampai LICIN ku sapu HAPUS, tak perlu cakap banyak, kerja ku buat, REMBAT satu sah tu macam benda HALUS

WHOOOAAA!!!! EGO - KLOUD$ (K-Clique Diss) REACTION

73234
2832
283
00:12:13
20.10.2021

NEED YOU OUT ON ALL STREAMING PLATFORMS: 🤍 🤍 🤍 🤍 YOUTUBER GONE PRODUCER OUT NOW ON ALL STREAMING PLATFORMS: 🤍 🤍 🤍 🤍 FOLLOW ME ON SPOTIFY: 🤍 FOLLOW MY SOUNDCLOUD: 🤍 Sports Channel Link: 🤍 Editing: Adobe Premiere Pro Social Media: Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 JOIN THE DISCORD: 🤍 Business Email: sky_steelerfan🤍sbcglobal.net *Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG TO THEIR RESPECTIVE OWNERS*

THEY DISSED K CLIQUE!!!? 🇲🇾😱 | EGO - KLOUD$ | REACTION!!

18070
609
48
00:18:16
18.02.2022

Welcome to the C&N Podcast, we are your host Chris from TheJavierLifestyle & Nick from Fevar T.V. Today we are reacting to Kloud$ diss track to K Clique called Ego. I hope you all enjoyed this reaction, if you did please consider subscribing and joining The C&N Podcast. Please don't forget to like & comment on the video as well. Thank You for watching. Original video: 🤍 To Follow Nick: His Instagram: 🤍 His Youtube: 🤍 Follow Chris: His Youtube: 🤍 His Instagram: 🤍 His Twitter: 🤍 Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education, and research. Fair use is a use permitted by copyright statutes that might otherwise be infringing. #CNNPODCAST #KLOUD$ #EGO

KLOUD$ - EGO (LIRIK) (DISSTRACK)

125179
1006
61
00:03:57
18.06.2020

DO SUPPORT ME BY : LIKE | COMMENT | SUBSCRIBE

TUJU K-CLIQUE reply lagu (EGO- Klouds)???

89180
915
162
00:01:18
05.07.2020

Jangan lupa d like, comment , share dan subscribe gang! K-clique dan TTonthemove?? Dan follow ig: dhnpump : Azreewhuut

HE WENT AT K-CLIQUE!!! | AMERICAN REACTS TO EGO - KLOUD$ (K-CLIQUE DISS) | REACTION

15508
507
18
00:08:10
29.10.2021

HE WENT AT K-CLIQUE!!! | AMERICAN REACTS TO EGO - KLOUD$ (K-CLIQUE DISS) | REACTION An American (Broadband) reacts to "EGO - KLOUD$". Please like, comment, share and subscribe. Thank you. Original Video: 🤍 LIKE" if you want to see more... CashApp: $broadband2 ► WE HERE!!!!!!!!!! ► Follow ME! Twitter/IG: 🤍broadband_ Channel: 🤍 *Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG TO THEIR RESPECTIVE OWNERS* #TTONTHEMOVE #Broadband #Reaction ego,ego klouds,ego klouds reaction,ego - kloud$,ego kloud$,kloud$,kloud$ ego,klouds,k-clique,diss,ttonthemove,tt on the move,tt,k clique diss,diss kclique,tt rembat budak lu,aku ada ego,aku ada ego yang takkan mampus,aku ada ego yang takkan mampos,mk kclique,carlolito,mk kclique diss,malaysian rap,malay rap,broadband,american reacts,american reaction,reaction

Noki K-Clique Reaction To Ego-Kloud$ TTONTHEMOVE Fans

42113
236
72
00:03:20
02.07.2020

#NokiKClique #TTONTHEMOVE #KCLIQUE #EGOKLOUDS

EGO - KLOUD$ UK REACTION #TTONTHEMOVE - K Klique Diss

6658
219
26
00:07:10
02.01.2022

Whether it be Rap, Grime, HipHop, Drill Your Through To BarScope, You Know The Drill! Like Comment Subscribe

EGO - KLOUD$ - MALAYSIAN REACTION

142406
4430
597
00:20:43
13.06.2020

#ambiktahuTV Hi guys! So, today kita orang react music video EGO - KLOUD$. Kalau best share dkt member-member! Subscribe for more reaction video from us. Comment down below the next music/artist you want us to react. I hope you guys enjoy it! Peace ✌🏻 EGO's MV : 🤍 IG :- 🤍attvproduction 🤍 🤍thrashbag.my 🤍 🤍ahdridzuan_ 🤍 🤍ashrafamrz 🤍 🤍nnazmiezr 🤍 🤍amsykrshauki 🤍 #EGO #REACTION #KLOUDS #TTONTHEMOVE #ROMPAKSOUND

AMERICAN REACTS TO EGO - KLOUD$ Budda Slims Reaction

8482
348
45
00:09:40
17.11.2021

#EGO #KLOUD$ #REACTION On our way to 150k Budda Gang Lets Get It !!! Original Video Link: 🤍 CASHAPP: $BUDDASLIM VENMO: 🤍BUDDASLIM Check out behind the scenes and watch reactions first by joining Budda's Patreon *Patreon: 🤍 *Connect with us on: (FYI: managed by Mama Slim) *Budda Slim Instagram : 🤍 *Mama Slim Instagram : 🤍 *Twitter: 🤍 *FB Group : 🤍 *Mama Slim Youtube Channel: 🤍 Budda Mail: PO BOX 1003 Nipomo, CA 93444 * *Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statutes that might otherwise be infringing. Non-profit, educational, or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG TO THEIR RESPECTIVE OWNERS* *This is my commentary and reaction to the original content. No Copyright infringement is intended nor will this content serve as a primary means of viewing or detract from the consumer watching/purchasing the original content. This content has been modified for commentary purposes.*

Reaksi / Analisa / Review DISS TRACK Kdeaf VS Kloud$ - Devil’s Playground VS EGO *TIADA TAPIS*

62676
2053
976
00:26:21
18.06.2020

Sekian review aku tentang beef antara dua rapper yang tengah hangat di perkatakan Macam biasa Share, Comment, Like dan Subscribe !!

EGO - KLOUD$ | REACT INDONESIA | DISS TER SAKIT FOR K-Clique | R.I.P KC🔥❗

91918
3401
499
00:15:09
10.06.2020

Semakin Memanas SCENE ini Mari kita menikmati #ego . #kloud$ #disstrack #kclique

EGO - KLOUD$ | MALAYSIAN RAP REACTION (K -Clique Diss)

8208
271
27
00:06:18
05.11.2021

EGO - KLOUD$ | MALAYSIAN RAP REACTION MAN! WTF!!! THIS IS SOOOO HARD! WHAT DID K-CLIQUE EVER DO TO DESERVE THIS DISS? 😂 Add me on Snapchat for more lit crazy clips! 🤍Demmydee SUBSCRIBE FOR MORE DAILY CONTENT: 🤍 BUY THE OFFICIAL #GANGMEMBERS MERCH 🤍 #KDSGANG #GANGMEMBERS #REACTION #REACTIONVIDEO ——————————————————————————————— facebook.com/kingdemisounds instagram.com/_kingdemi twitter.com/demmydee_cm snapchat.com/demmydee Listen to my music: soundcloud.com/kingdemisounds CHECK ME OUT ON APPLE MUSIC: 🤍 For Business & Inquiries: kingdemibooking🤍gmail.com THANK YOU FOR WATCHING, PLEASE MAKE SURE TO SUBSCRIBE AND TURN ON MY POST NOTIFICATIONS. LOVE Y'ALL

EGO - KLOUD$ | Shaf React! - HABIS SEMUA KENA!😂

162945
4129
654
00:07:32
11.06.2020

He go directly no bullsh*t anymore. Damn! Kloud$'s Video : 🤍 Sponsors IG : 🤍 Sponsors Website : 🤍 IG : 🤍ram/savageshaf Twitter : 🤍 #EGO #KLOUD$ #TTONTHEMOVE

T.T - NICARAGUA (Official Music Video)

739630
16500
4397
00:02:59
07.08.2020

#SindiketSoldadu #TTONTHEMOVE #DefJamSEA #Universalmusicmalaysia T.T - NICARAGUA (Official Music Video) Listen to NICARAGUA : 🤍 NICARAGUA RBT: Maxis Dial: *131*666442# DIGI Dial: *233*1529374# Celcom Dial: *323*734010# Audio production: Written by Izhar, Boi Tasik, Tul4ng & Kloud$ Music produced by Izz4d Mixed by Izz4d Mastered by Felix Voon Video production: Director - 4nak Emas & Arifvc DOP - Raufvisuals Editor & Vfx - Arifvc Wardrobe & Styling - 4nak Emas Follow TTONTHEMOVE 🤍 Follow Def Jam South East Asia 🤍 🤍 🤍 Follow Universal Music Malaysia on Instagram : 🤍 Facebook : 🤍 Twitter : 🤍 Youtube : 🤍 ©️ 2020 CLASSOFSOUND. All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. Lyrics: IZHAR (HOOK) Takleh nk ikut cara aku cara kita Semua benda sulit tak boleh nak tuber Bukan celebrity tapi hidup cam movie Kau di paras mana jangan lupa kau kat mana BOI TASIK (Verse) Ski mask we moving Heist on the industry Tyra we banked TT on ten Got every top model Declining in rank When we quiet oh they had it easy Now we riot How they Look uneasy TULANG KATA (Verse) ni scene dalam sintesis tapi lu ni anti-tesis ha maaf beda, tak sama lu tikus kapitalis siapa kenyang terlalu terlalu banyak konsumsi? lagu lu bocah untuk bocah-bocah yang suka asumsi ini konklusi kukonstipasi kerana koalisi kotor di kepala kantor, hati konti Mussolini dalam lini musuh, tanpa suruh biar kami rusuh Sheraton Move & Serangan Subuh hingga mansuh! KLØUD$ (Verse) GANG GANG GANG! I’ve got that ego yang takkan mampus cause tenaga ku purest cam barang bagus like rantai yang tak putus, ku mula rakus now ribu peratus ku nak sapu hapus we got the masks, we in for the heist I’m with the gang know we packin’ a nine we got the bags prepared for the night steal with the gang, know we lootin’ u dry 1 0utta 8 dalam list 3036 on my 6 couple of 7 a twin Killers a risk for your clique KLOUD$ & TULANG KATA (Verse) satu tiga siapa penghulu? All eyes on my FAM segitiga tak siapa tahu we’ve got eyes on the scene IZHAR (VERSE) Rembat korang macam takde apa Bunuh dalam senyap cam biasa Kau siapa aku taknak tanye Kau ada aku pun ada ada Takleh point so tembak miss miss miss Pangkah korang semua dalam list list list IZHAR (HOOK) Takleh nk ikut cara aku cara kita Semua benda sulit tak boleh nak tuber Bukan celebrity tapi hidup cam movie Kau di paras mana jangan lupa kau kat mana BOI TASIK (Verse) Ski mask we moving Heist on the industry Tyra we banked TT on ten Got every top model Declining in rank When we quiet oh they had it easy Now we riot How they Look uneasy #ROMPAKSOUND3 coming soon.

EGO - KLOUD$ | K-Clique Diss | (Lirik)

1231
21
3
00:04:22
16.08.2021

spotify ; 🤍 #TTONTHEMOVE #EGO #Lirik #KLOUD$ Kloud$ ; 🤍 TTonthemove ; 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Subscribe to my channel for more videos: 🔔Subscribe : 🤍 🔔 follow : 🤍 : 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ We are a youtube music development company. We are looking forward to the cooperation of talented artists , ✔Please email us: chimeraheatgaming🤍gmail.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Suggested Video : SNDU - Yonnyboii ft Yung Uber (Lirik) | 4K : 🤍 MeerFly - "Lai Lah" (Ft. Caprice & Cherry) | Lirik : 🤍 TAKUT- Yonnyboii x Caprice (Lirik) | 4K : 🤍 MK K-Clique ft. Yasin - Alhamdulillah (Lirik) | 4K : 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Join this channel to get access to perks: 🤍 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ © ️ All rights belong to their respective owners 🎧 ChimeraHeat is created to promote and support new artists, (musicians / labels, composers, producers, photographers / filmmakers) who want to create a fan base. Send your song or video on ChimeraHeat If any producer, label, artist or photographer has an issue with any of the music or video uploads please contact us and we will remove your work immediately. Thank you! 🔔 We strive to find the best and most enjoyable music for you guys! We hope to make your days more beautiful with the music we share! Peace love and music. 🚫 If you have any problem with copyright issues, or question please do not report me, take your time to contact us via mail, and we will response within 48h 💌chimeraheatgaming🤍gmail.com 💌 ◢Please share this Mix on social pages (Facebook, Reddit, Twitter, etc.) so more people can listen together! [Tags] ego kloud lirik, kloud ego reaction, ego kloud, ego klouds, ego klouds reaction, ego klouds lyrics, ego klouds instrumental, ego klouds live, ego klouds k clique reaction, klouds ego reaction hassan k clique diss, k clique diss tt, k clique diss ttonthemove, k clique diss klouds, k clique diss reaction, k clique diss kmy kmo, k clique diss track, mk k clique diss, triplouz a diss k clique, mk k clique diss balik, benzooloo diss k clique, k clique balas diss, b heart diss k clique, k clique balas diss klouds, cloud diss k clique, carlolitto diss k clique, ego diss k clique, lawalah familia diss k clique, diss mk k clique mental koyak, lagu diss k clique, diss mk k clique, ical mosh diss k clique, diss track mk k clique, diss mk k clique reaction, k clique reply diss, rap diss k clique, sabbala diss k clique, mk k clique diss track, tulangkata diss k clique, ymyfam diss k clique

EGO - KLOUD$ (8D AUDIO)

428
17
4
00:04:12
08.03.2021

Headphone/Earphone Recommended untuk mendapatkan kepuasan! Kalau terngiang ngiang di kepala tu, jangan sampai terlupa untuk tekan butang LIKE untuk mendapatkan lebih banyak audio 8D Malaysia!

Reacting to 'Kloud$ - EGO'

10333
349
144
00:12:01
12.08.2020

Yo yo yo!! Sup guys!!! My sister and I were so excited to check out Kloud$'s new song EGO's lyric video when we saw it was up on YouTube!!! I love this video so much & I hope I can inspire you to be a better person!! Hope you guys will enjoy my video and please SUBSCRIBE, LIKE, SHARE & leave a COMMENT below if you have anything to say!!!! See you guys in my next video!! Peace out!!! Shot by Christopher Corinthian Like reacting videos? Check out more at 🤍 Christopher Corinthian's MERCH: 🤍 Angel Athena's MERCH: 🤍 Francis Roman's MERCH: 🤍 Check me out at: Youtube: 🤍 🤍 Facebook: 🤍 🤍 Instagram: 🤍 Soundcloud: 🤍 Spotify Artist: 🤍 Twitter: 🤍 Check out Angel Athena at: YouTube: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Check out my brother Francis Roman at: Youtube: 🤍 🤍 Facebook: 🤍 🤍 Instagram: 🤍 MY SIBS FAC 3: 🤍 Listen to me on Spotify: STOP TO RUN: 🤍 FREMANTLE: 🤍 INTO MY BLOOD: 🤍 WHERE'S THE PARTY: 🤍 BRAVE: 🤍 ETHNIC SUMMON: 🤍 LIGHT UP: 🤍 I AM GREAT: 🤍 HAWAIIAN: 🤍 ALL I WANT: 🤍 JUST A DREAM REMIX: 🤍 SPIT IT OUT REMIX: 🤍 WANGSA MAJU REMIX: 🤍 GRAVITY: 🤍 POKE THE BEAT: 🤍 JUST A DREAM: 🤍 Booking/Business/Collaboration Inquiry : cctsscool🤍gmail.com #Kloud$ #EGO #reacting

EGO - KLOUD$ reaction

32497
969
162
00:10:54
30.06.2020

you can support channel on patreon: 🤍 my instagram: 🤍 my twitter: 🤍 TikTok: 🤍 for bussines: kangchane2🤍gmail.com original video: 🤍

K-CLIQUE FAN REACT TO EGO? ~ #hqareact ~ EGO - KLOUD$ ~ TT ONTHEMOVE

29095
772
272
00:12:30
07.11.2020

EGO - KLOUD$ 🤍 written by Kloud$ produced by KELABNYOZ mix & mastered by Giant Prayudha lyrics video by MUHshroom spotify ; 🤍 #TTONTHEMOVE ~ hqa (music) & HUCKYEA RTM (reactions x reviews) 🤍 🤍 🤍 ♪ 🤍 ♪ ~ HUCKYEA VHS ~ videography, vlogs, etc. (personal account, no followback!) 🤍 🤍 🤍 ~JJ (adik aku) 🤍 🤍 Theme Song: Toro Y Moi - A New Beat or hqa - this good looking (from NILA KUMIS CREW CLAN COLLECTIVE- GREATEST HITS VOL. 3) 🤍 or lofi geek - never looking back *Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG TO THEIR RESPECTIVE OWNERS* *aku buat react2 nih sebab nak ulangkaji balik, banyak ketinggalan dalam yakakauw timekasih homies2 cam a-kid k-main sxph yang secara langsung atau xlangsung banyak intro muzik2 baru yakakauw & also cenel2 react cam ambik tahu tv sarjan hassan marialis etc. semua jugak banyak kenalkan aku pada masa kini. kalau korang ada barang jadi contact aku kat sosial kalau reaction aku bagus aku upload ye

(K-CLIQUE DISS TRACK!!!!)EGO - KLOUD$ REACTION!!!

20038
579
85
00:11:13
17.06.2020

My reaction to EGO - KLOUD$ WHY IS HE DISSING K-CLIQUE WHAT DID THEY DO TO HIM? KING MAINEY SQUAD #ROADTO50K TURN ON POST NOTIFICATIONS SO YOU DON'T MISS A VIDEO!! I REALLY ENJOY ALL THE VIDEO'S THAT YOU ALL BEEN SENDING ME. THANK YOU ALL FOR THE LOVE AND SUPPORT. THANKS FOR ALL THE LOVE AND SUPPORT WE HIT 27.3K+ SUBSCRIBERS YAY :D WE GRINDING TO 100,000 SUBS LET'S GOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ IF YOU WANT TO STAY CONNECTED ADD ME DOWN BELOW:D \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ * FOLLOW ME ON TWITTER - 🤍 * FACEBOOK FANPAGE - 🤍 * SNAPCHAT - jamdown1990 * INSTAGRAM - 🤍 - \/\/\/\/ STAY CONNECTED WITH GAMING STREAMS \/\/\/\/ * 🤍twitch.tv/kingmainey * 🤍mixer.com/king_mainey - *SUPPORT* Stream loots FIRST 5 FREE - 🤍 STREAM LOOTS - 🤍 TIP ME :D - 🤍 - * Current Equipment* PDP Wired Controller for Xbox One - White Camo 🤍 Desktop - 🤍 Afterglow LVL 3 Wired Headset for Xbox One - 🤍 Xbox One S - 🤍 Logitech Webcam - 🤍 Seiki SC40FK700N 40 Inch Smart LEDTV 🤍 4K HDMI Cable 6.6 ft,Capshi High Speed 18Gbps HDMI 2.0 Cable - 🤍 - *Digital Codes* $10 Xbox Gift Card [Digital Code] - 🤍 $10 PlayStation Store Gift Card [Digital Code] - 🤍 $10 Nintendo eShop Gift Card [Digital Code] - 🤍 Disclaimer Jermaine is a participant in the Amazon Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to 🤍amazon.com. - HELP ME TRANSLATE MY VIDEO'S :D :D :D - 🤍 ENJOY THE VIDEO :D :D :D *HIT THAT LIKE BUTTON. EVEN IF YOU DIDN'T LIKE THE VIDEO LOL JUS DO IT :D :D!! *SUBSCRIBE BOYS AND GIRLS,LADIES AND GENTLEMEN WHAT ARE YOU WAITING :P :P!!! *LEAVE A COMMENT SHARE MY CONTENT ANYWHERE DON'T MATTER JUST HAVE FUN :D :D #ROADTO50K #KingMainey Link to orginal:🤍 Fair use:🤍 *Copyright Disclaimer Section 107 of the Copyright Act 1976, the law allows "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. ALL RIGHTS BELONG TO THEIR RESPECTIVE OWNERS*

Korean Hiphop Junkie react to EGO - KLOUD$ (ENG SUB)

23239
742
81
00:10:17
16.06.2020

#TTONTHEMOVE #KLOUDS #EGO If you like the '247chillin' channel, make sure you have three things: subscription, likes, and notifications. There may be misinterpretations in the subtitles. Understand me. Official Video 🤍 Art Logo Design & Sound by grdnrush BGM Song by grdnrush(가든러쉬) Birocratic - Fresh Healthy Perspectives 🤍 grdnrush - Cloudy 🤍 Official Instagram: 🤍247chillin E-Mail: 247chillinwithyou🤍gmail.com #KLOUDS #KLOUDS_REACTION #KLOUDS_REAKSI #EGO #EGO_REACTION #EGO_REAKSI #KLOUDS_EGO #KLOUDS_EGO_REACTION #KLOUDS_EGO_REAKSI #EGO_KLOUDS #EGO_KLOUDS_REACTION #EGO_KLOUDS_REAKSI #KCLIQUE #TTONTHEMOVE #KLOUDS_KDEAF #KDEAF_DEVILSPLAYGROUND #DEVILSPLAYGROUND #KLOUDS_DISS #KLOUDS_DISS_KCLIQUE #KLOUDS_DISSTRACK #KLOUDS_DISSTRACK_REACTION #KLOUDS_DISSTRACK_REAKSI #KLOUDS_DISS_REACTION #KLOUDS_DISS_REAKSI #KLOUDS_DISS_KCLIQUE_REACTION #KLOUDS_DISS_KCLIQUE_REAKSI #KLOUDS_KDEAF_DISS #MALAYSIANHIPHOP #247CHILLIN #247칠린 #투애니포세븐칠린

Ego - kloud$ | react | diss MK k clique

400
36
19
00:09:44
10.07.2021

Hari ni Aku react underground RnB. Disstrack lain macam. Harap korang enjoii Dan cerita selalu. Hikhiiks JANGAN LUPA SUBSCRIBE YA GENG. Video original 🤍 #ego #react #roadto1ksubs

UK REACTION TO MALAYSIA RAP 🇲🇾 - EGO - KLOUDS - REACTION VIDEO!

5945
218
36
00:06:20
27.08.2020

Like/Comment/Subscribe/Share New to this support your boy and share this Instagram - Kaseeeeeeyy

"Mahu Beri Penjelasan, Dah Selesai", KLOUD$ & Tulangkata | Melodi (2020)

112324
2840
1899
00:04:24
06.09.2020

Antara paparan minggu ini: - Ada pihak yang tidak puas hati dengan Haqiem Rusli? - Kumpulan Wings tidak iktiraf YouTuber? - Siapa yang hutang dengan Yana Samsudin sampai 5 tahun?

INDONESIAN REACT TO KLOUD$ - EGO

9642
423
73
00:05:08
31.10.2020

LINK ORIGINAL VIDEO : 🤍 FIND ME ON INSTAGRAM 🤍 Halo teman teman SAMPURASUN Perkenalkan Namaku Adam dan Ini adalah video Reaction aku. Aku harap kalian menyukainya. Oh iya, Jika kalian memiliki saran ataupun kritikan kalian boleh sekali menulisnya di kolom komentar di bawah ya :). Eitsss! Jangan lupa untuk Like Comment and SUBSCRIBE ya. Karena Subscribe itu gratis ! Happy watching and please enjoyyyyyyyy :). DISCLAIMER: We do NOT own the music/video played during this video! "Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. More Information : Take Video   : Samsung A8 (2018) Edited Video : Kinemaster pro Thumbnail    : PixelLab, Bacground  eraser. Thank you so much . Hope You Guys like it :) Terimakasih kalian sudah membaca deskripsi sampai selesai

(REACTION/REVIEW!) NO VASELINE ZAMAN NOW?? l EGO - KLOUD$

32656
1192
292
00:15:28
11.06.2020

Aku buat reaction dan review. Terima kasih kerana menonton, dan menyokong. Original video by Kloud$ 🤍 Background music by Prod. Riddiman : 🤍 instagram.com/jimuhammad9 twitter.com/jimuhammad9 Ring Light 26 CM - /🤍 Zomei Q111 Tripod - 🤍 Lavalier Mic Clip - 🤍

EGO - KLOUD$ (INSTRUMENTAL REMAKE) (REPROD. GLWKMOD)

589
15
3
00:04:16
01.04.2021

#ego #klouds #instrumental

WOWW 😨 | EGO - KLOUD$ (REACTION) K CLIQUE DISS

28543
1087
151
00:10:58
13.06.2020

WOWW 😨 | EGO - KLOUD$ (REACTION) K CLIQUE DISS Spotify Playlist: 🤍 This reaction was recorded filmed & edited by myself Young Pierre. Young Pierre 2020. watch the full video here: 🤍 ► Subscribe➜ 🤍 Connect With the AirforceGang Business & Inquiries: zolalopes🤍hotmail.com ► YouTube ➜ 🤍 ► Twitter ➜ 🤍 ► Instagram ➜ 🤍 ► SoundCloud ➜ 🤍 Snapchat: Youngzo19 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Welcome to my channel - Young Pierre on YouTube. I'm an guy with love and passion for music, sport, funny video"s and documenting my life & and pasion here in front of you all with real life reactions. If you like the reactions please subscribe and stay tuned for more!. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Please like the video if you enjoyed. Intro song : PRINCE OF LA - COME AND FIND ME Background beat : (prod by Jarvis) And dont forget to put the notification button on !! Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.”

EGO - KLOUD$ | MALAYSIAN REACTION | K-CLIQUE TERDIAM BOSKU!

30286
1017
189
00:07:59
16.06.2020

Yuhuu! So, harini aku react music video EGO - KLOUD$. Aku tak ada niat nak buruk kan sesiapa pun dalam video hehe. Anyways, enjoy the video guys! Jangan lupa LIKE & SUBSCRIBE for more reaction videos nanti! Comment below if u want me react to other music videos 👌🏻 Music MV : 🤍 𝐌𝐄𝐑𝐂𝐇𝐀𝐍𝐃𝐈𝐒𝐄 🤍 𝐅𝐎𝐋𝐋𝐎𝐖 𝐌𝐄 𝐇𝐄𝐑𝐄 FACEBOOK ▸ 🤍 INSTAGRAM ▸ 🤍 TWITTER ▸ 🤍

K-CLIQUE SERANG TTONTHEMOVE FULL VIDEO

95905
384
680
00:01:14
29.08.2020

K-CLIQUE SERANG TTONTHEMOVE FULL VIDEO K-CLIQUE SERANG KLOUDS TTONTHEMOVE SUMBER TWITTER

KLOUD$ ( K Clique Diss)

13230
165
43
00:02:56
10.06.2020

EGO - KLOUD$ ( Reaction !! )

17015
579
132
00:09:33
15.06.2020

yo guys , harini sa react k clique disstrack from klouds. Fire!! oh and this is only for a reaction and review. I dont intend to hurt any particularly parties. enjoy!! full video : 🤍 Their channel : 🤍 Follow me on ig : 🤍eyon_frando tw : eyonfrando fb : eyonfrando

K-Main - Legendary ft. Kloud$ (Official Music Video)

7449
474
72
00:02:29
30.10.2021

Written and performed by K-Main and Kloud$ Produced by Bane Laden Mixed and mastered by Dafrosty Video by Dafrosty 2021 Kelawar Records (K-Main) Yeah, I’m still young and purely O.G. All them boys going up they prolly owe me Quit their day job dah takyah O.T. Making money dijadikan hobby So what's it gon’ be? See my boys dalam chart dengan artist oversea Now your ex over here she can't get over me Jangan tanya aku why cause I just wanna feel like me Make a milli what a silly joke Making name tapi still broke Dalam cawan cepat tuang coke Sorry tak ingat bila kita spoke All wack rappers takya acah woke Nanti kena palau dengan budak block Bila aku kira wang kau kira stock Dan bila aku start kau kira stop Diorang tahu aku legendary Diorang tahu aku legendary Diorang tahu aku legendary Diorang tahu (aku legendary) (Kloud$) Diorang tau aku Legendary Korang Legend Dairy, Babies, kiss my ass, I'm that baby sitter and I sit on babies Amateurs, they get shitty, you can see it on their faces Don't get mad cause I feel like K-Main, Bitches calls me Daddy Foreign tastes, these local pussies, Scaredy cats, labelled, Tags round their necks, they got owners, They won't scratch, wonder pets Yea I'm tellin' you bitch, my bars, dinars and I'm thinkin' of servin' a platinum for dinner, 4 fingers down the plates, I got digits, go figure lil bitch, Cause I'm sick of you clowns that want beef then got smoked Man I came from a town that got crooks, We got dope, man I came on a flight, I'm that crook who found God, Yea I remember the times I lost me, I lost hope, Yea I remember the times I fell down, I got jumped It's about time bitch! You gotta know I've fitted 8 in a bodybag, Everybody fuckin' knows that Your friends, your mom, Your cousins, your aunty, Your fans, your girls, Your neighbour prolly know that too.. I'mma die all legendary diorang tau aku legendary I'mma die all legendary Semua tau kami legendary

K-CLIQUE Harus Balas DISS ini - EGO - KLOUD$ #INDOREACT

110169
2753
452
00:07:31
15.06.2020

Source Video : 🤍 subscribe to our channels : * INDOREACT: 🤍 * INDOREACTTV: 🤍 * Meet Anton : 🤍 * FB : 🤍 * IG : 🤍 * For Business Inquiries : sepralispal🤍gmail.com Jangan Lupa klik subscribe, like, dan tekan tanda lonceng ya biar langsung muncul notifikasi jika ada video baru :) #ttonthemove #kclique #disstrackmalaysia #hiphopmalaysia #rappermalaysia ((( DONASI BTC : 1BSH1HWSPnjhYTSVsCdPTyMxXHs5MhV2wS )))

T.T - LU TAHU TU (Izz4d, Tul4ng, Izhar, Kloud$ & Quai) (HQ)

730375
9991
1094
00:03:06
21.05.2020

INI HEIST, LU TAHU TU untuk semua soldadu, ikhlas dari Izz4d, Tul4ng, Izhar, Kloud$ & Quai ~~~ lyric video by MUHSROOM recorded at praymusicstudio produced, mixed & mastered by Izz4d CONNECT WITH US: follow TTONTHEMOVE ⤵️ 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #TTONTHEMOVE #JEKBOIS #ARWAHPOP #LUTAHUTU

KLOUD$ ( TT ) EGO ( lirik )

557
10
0
00:04:01
17.07.2020

EGO - KLOUD$ (FBLIVE BUDAK KUANTAN REACTION)

3391
144
46
00:10:20
11.06.2020

KUANTAN REPREZENNNN Haha semekom hi.. Aku kecik..sorry ek upload cmtu je. Tkde edit pape..cut sikit part live dari mula n akhir je sikit..sorry kalau silap pape kat vdeo tu.. Jgn lupa pergi singgah ke full link vdeo EGO dari KLOUD$ ni..n aku tkde pihak memane drama2 ni..cuma riaksi lagu ni saje. 🤍 Ape pun utk semua rapper Malaysia dari bottom smpai top dalam rap game ni..tq atas kreativiti dan effort korang utk hiphop malaysia ni..✊🏿✊🏾✊🏽✊🏼✊🏻✊🇲🇾💕💯 JANGAN LUPA TEKAN BUTANG SUBCRIBE DAN BUTANG LIKE DI YOUTUBE AKU 🤍 UNTUK FBGAMING LIVE AKU MEKASIH. TQ

K-CLIQUE Serang KLOUDS ?? EXPLAINED

12286
230
148
00:10:52
01.09.2020

Tular di media social kes Kclique serang klouds di sebuah event . Dengar dengar Tulangkata menolak statement Loca B di Instagram .Jangan komen kalau tak mampu Don't forget to watch updated video about this on my channel 🙏 Follow saya di INSTAGRAM dan lempar cadangan untuk video seterusnya 🤍 JANGAN LUPA SUBSCRIBE TO KEEP SUPPORTING ME TIBE

EGO-KLOUD$ (CSGO MALAYSIA)

796
32
2
00:03:44
14.07.2020

#aresxg4ming #fragmovie #csgomalaysia #seriousmoment #autocontent #kloud$ #ego JANGAN TENGOK VIDEO INI KALAU ANDA LEMAH SEMANGAT JANGAN LUPA UNTUK TEKAN LIKE DAN TEKAN BELL TU SEKALI, FREE JE WOI!!!

Назад
Что ищут прямо сейчас на
ego kloud$ Cabin Crew m��sicas novas marcynho sensa����o Амон Ас на русском 野営 클체 gme в word ranil wickramasinghe ADRENALYN 炎热 니드 тор трейлер bonus 점꽤 웅녀 나옹 прохождение black mesa sega стрим cape verde